Faste arrangementer
Ugens take away
Ny fransk bonderet hver uge:
Fransk bonderet uge 21
Braiseret oksebov med nye danske kartofler & oksesauce samt broccoli salat
Fransk bonderet uge 22
Fyldt svinefilet med nye danske kartofler & kalvesauce samt fransk bondesalat
Fransk bonderet uge 23
Oksesteg med tyttebær & agurkesalat samt flødekartofler
Fransk bonderet uge 24
Kalvesteg snøret med spæk & urter samt asparges salat og nye danske kartofler
Alle bonderetter Kr. 95,-
Du kan herudover bestille retter fra hele menukortet til afhentning i Brasseriet.
Når du henter din mad, kan du vælge mellem en flaske hvid, rosé- eller rødvin til kun kr. 75,-
Du kan vælge mellem disse fine vine:
Hvid: Pé Branco, Alentejo 2019
Rosé: Castilla, La Mancha 2018
Rød: Campo de Borja 2018
Brasserie Øl
Hver torsdag kl. 15.00-18.00
2 fadøl 0,4 ltr.
Vælg mellem Odensepilsner
eller Refsvindinge no. 16,
Ølpølser fra Sybergkvæg og lækre hjemmelavede popcorn
Pris pr. person
Kr. 95,-
Brasserie Rosévin
Hver onsdag kl. 15.00-18.00
2 glas rosevin.
Vælg mellem Château Beaupré, d2 Rosé
eller Weszeli, Rosé Eden.
Hjemmelavede chips med dildcreme.
Pris pr. person
Kr. 95,-
Søndags take away
Hver søndag kl. 10.00-17.00
Kan du fra hele menukortet bestille vores retter til afhentning i Brasseriet.
Når du henter din mad, kan du vælge mellem en flaske hvid, rosé- eller rødvin til kun kr. 75,-
Du kan vælge mellem disse fine vine:
Hvid: Pé Branco, Alentejo 2019
Rosé: Castilla, La Mancha 2018
Rød: Campo de Borja 2018
Brunch
Den første søndag i hver måned
året rundt tilbyder vi brunch mellem kl. 10.00-13.00. Alle er hjertelig velkomne. Dette er et arrangement for både små & store.
Forudbestilling nødvendig.
-
Råmarineret laks fra Kerteminde med citron & dild
-
Pølser fra Sybergkvæg med røræg
-
Rullepølse
-
Sybergkvægs lune leverpostej m. bacon & champignons
-
Hjemmelavet solbær & kirsebær marmelade
-
Brie samt skæreost
-
Fynbo Grisen Svinemørbrad i flødesovs
-
Franskbrød & rugbrød samt rundstykker
-
Fynsk brunsvigerkage
-
Kaffe & The
Pris pr. person:
Kr. 195,-
Børn under 3 år gratis
Børn under 12 år ½ pris
Tilvalg:
Friskpresset appelsinjuice
Special kaffe fx espresso og lignende
Mousserende vin
Brasserie Øl
Hver torsdag kl. 15.00-18.00
2 fadøl 0,4 ltr.
Vælg mellem Odensepilsner
eller Refsvindinge no. 16,
Ølpølser fra Sybergkvæg og lækre hjemmelavede popcorn
Pris pr. person
Kr. 95,-
Brasserie Rosévin
Hver onsdag kl. 15.00-18.00
2 glas rosevin.
Vælg mellem Château Beaupré, d2 Rosé
eller Weszeli, Rosé Eden.
Hjemmelavede chips med dildcreme.
Pris pr. person
Kr. 95,-
Arrangementer
Revyplatte
31. maj – 11. juli begge dage incl.
Annesofies revyplatte består af
Forudbestilling nødvendig.
-
Råmarineret laks fra Kerteminde med citron & dild
-
Dampet Kerteminde rødspættefilet med hjemmerørt dressing
-
Tørret skinke med fynsk rygeostcreme
-
Oksecarpaccio fra Sybergkvæg med balsamico & frisk parmesan ost
-
Hjemmebagt brød & smør
-
Jordbærtærte med kaffe eller the
Pris pr. person
Kr. 245,-
Fiskefestival
Lørdag den 13. juni kl. 18.30-23.00
Denne skønne aften tænder Annesofie op i den store grill og lader sine kokke grille alt det bedste fra Kertemindes vande. Her får du blandt andet jomfruhummer, makrel & torsk. Fiskene akkompagneres med et udvalg af gode hjemmelavede salater & brød. Vi er også så heldige at det fantastiske Amanda Jazz Band, lægger turen forbi, og spiller op til god stemning.
Forudbestilling nødvendig.
-
Jomfruhummerhaler.
-
Makrel
-
Laks
-
Torsk
-
Det bedste fra Fiskehandlerens friske kasse
-
Rissalat med røde & gule peberfrugter vendt i olivenolie & balsamico eddike.
-
Sommersalat med masser af sæsonens skønne tomater samt rødløg & frisk mozzarella.
-
Klassisk kartoffelsalat vendt med hjemmerørt mayonnaise
-
Hjemmelavet brød
Pris pr. person
Kr. 395,-
Tilvalg:
Hvidvin, rosévin eller rødvin
Kan købes i buffeten til kr. 295,- pr. flaske
Øl & vand:
Kan købes i buffeten