Annesofie Melgaard 

 

Jeg har siden jeg var 16 år, og tog til udlandet for at uddanne mig som hotelfrue, bestræbt mig på at gøre mit bedste indenfor hotel- og restaurationsbranchen. 

 

Jeg har nu 30 års erfaring fra arbejde som tjener, restaurantchef, hoteldirektør, bestyrelsesmedlem og ejer på spisesteder med høj anseelse i branchen. 

 

Jeg skabte den gode historie om det konservative, familieejede selskab Thomas Pasfall Collection, med en fantastiske kok i spidsen. Jeg har været med til at skabe et godt renommé for Munkebo Kro og formået at holde det i 13 år. Fra den mindste ting, som den stemningsfyldte oplevelse af morgenmadsrestauranten Kafferiet, til en hel unik aften med skøn champagne, vin og ikke mindst fantastisk mad. Eller senere hen historien om min morfar, Familien Melgaard, som havde 27 bagerforretninger i hele norden. Det var hans gamle opskrift som vi brugte i Thomas Pasfall Brød & Kager til vores skønne hindbærsnitter eller vores Nicoline Sigtebrød. 

 

Derudover har jeg været så heldig at få lov til at uddanne og lede nogle fantastiske medarbejdere fra hotel-, restaurations- og bageribranchen. Alt dette og målrettet arbejde medførte senere hen optagelsen i Michelin Nordisk Guide af Restaurant PASFALL, som den første i Odense. 

 

Priser 

2016: 

Optaget i Michelin Nordisk guide, Restaurant PASFALL, Odense. 

 

2007: 

Årets bedste hindbærsnitte og sigtebrød, Slowfoodguiden Danmark, Thomas Pasfall Brød & Kager, Ullerslev. 

 

2005: 

Årets bedste bo- og spisested, Den Danske Spiseguide, Munkebo kro, Munkebo.

 

2004: 

Årets Bedste Restaurant, Restaurant Anden, Den Danske Spiseguide, Munkebo kro, Munkebo. 

 

1998: 

Nomineret til Årets Restaurant, Restaurant Gråanden, Den Danske Spiseguide, Frederikshavn. 

 

1991: 

Hæder modtaget, Cordon Bleu Du Saint Esprit. 

 

 

Uddannelse og erhvervserfaring 

2020: 

Ejer af Brasserie LangeGade NR 2 

 

2017-2019: 

Akademiuddanneske i Ledelse, ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.  

 

2018: 

De strategiske lederskab, ved Erhvervsakademiet Lillebælt, Odense.

Organisation og arbejdspsykologi ved Erhvervsakademiet Lillebælt, Odense. 

Forandringsledelse, ved Erhvervsakademiet Lillebælt, Odense. 

 

2017: 

Ledelse i praksis ved Erhvervsakademiet Lillebælt, Odense. 

Samtale som redskab ved Erhvervsakademiet Lillebælt, Odense. 

 

2013-2017: 

Medejer af Restaurant PASFALL, Odense. 

 

2000-2013: 

Medforpagter af Munkebo Kro, Munkebo. 

Bestyrelsesmedlem i Thomas Pasfall Collection. 

 

2006-2008: 

Medejer af Thomas Pasfall Brød & Kager, Ullerslev. 

 

1997-2000: 

Medbestyrer af Restaurant Gråanden, Frederikshavn. 

 

1995-1996: 

Tjener ved Restaurant Penny Lane, Aalborg. 

 

1995: 

Tjener ved Restaurant Divan 1, Tivoli, København. 

 

1994: 

Bookingassistent, Hotel Radisson SAS, København. 

 

1993-1994: 

Tjener ved Restaurant Die Ente vom Lehel, Hotel Nassauer Hof, Wiesbaden, Tyskland. 

 

1993: 

Restaurantchef ved Musikhuset Aarhus. 

 

1991-1993: 

Tjeneruddannelse Restaurant René, Århus. 

 

1990-1991: 

Restaurantchef, Hotel og Restaurant Sofiendal, Veng. 

 

1989-1990-: 

Hotelfrauuddannelsen, fra Hotel Säulner-hof, Bergen Tyskland. 

 

1988-1989: 

Basisuddannelsen for levnedsmiddelområdet, Hjørring. 

Brasserie LangeGade NR2 · Langegade 2 · 5300 Kerteminde

Telefon & booking 3060 5310 · info@langegade2.dk

  • Facebook
  • Instagram